06-17964713

Wie is Marly

Marly Bokdam - Blenke

Wie is Marly?

Ik ben Marly Bokdam maar misschien ken je mij beter als Marly Blenke.
Na de HAVO heb ik diverse opleidingen gevolgd. Ik had het bijna tot verpleegkundige geschopt maar soms gaat alles niet zoals je verwacht . Ik volgde bij Schoevers de avondopleiding tot directie secretaresse, ook leuk! Tijdens deze opleiding  ging ik werken als receptioniste/secretaresse bij een assurantiekantoor en later als verzekeringsadviseur particulieren, na de nodige diploma’s hiervoor gehaald te hebben. Daaropvolgend heb ik nog bij 2 verschillende assurantiekantoren gewerkt. De laatste 13 jaar ben ik werkzaam geweest  bij Univé als particulier adviseur. Op eigen initiatief heb ik 5 jaar geleden de opleiding professioneel Budgetcoach gevolgd en dit idee binnen Univé opgezet en uitgerold. Bij verschillende klanten heb ik de bespaarcheck afgenomen en coaching trajecten doorlopen. Tijdens het werken als budgetcoach kon ik mijn creativiteit en passie kwijt. Na een reorganisatie, is mij duidelijk geworden dat ik mijn jarenlange ervaring, maar ook mijn opgedane kennis en ervaringen van de niet afgeronde opleiding tot verpleegkundige, niet beter tot zijn recht komt dan voor mezelf  beginnen als Budgetcoach.

Ik help je grip en/of inzicht te krijgen op je maandelijkse inkomsten en uitgaven. En ik help je ook vooral voorkomen dat je je overzicht kwijt raakt of in de problemen komt. Ook kan ik je helpen met de jaarlijkse papieren rompslomp rondom een Persoons Gebonden Budget(PGB). En als ZZP’er en particulier kan je ook bij mij terecht.

Waarom?

Waarom help ik je graag?

Als eerste creëert het rust in je hoofd, je ervaart minder stress, je slaapt beter, je voelt je beter; kortom genoeg basisbehoeften die er toe doeom je werk goed te kunnen doen.
Volgens het NIBUD heeft 62% van de werkgevers te maken met personeel met financiële problemen. Dat kost de werkgever gemiddeld € 13.000,-- per persoon per jaar. Het aantal verzuimdagen is gemiddeld 9 dagen per jaar per werknemer. Het productiviteitsverlies wordt geschat op minimaal 20% (gemiddeld 1 dag per week voor een fulltimer). En de verwerkingstijd van loonbeslagen bedraagt 1-3 uur per loonbeslag.
Door de digitalisering wordt voor een grote groep mensen de wereld steeds complexer en minder persoonlijk. Zo langzamerhand heeft iedereen zijn eigen privé onderneming. Dit brengt problemen met zich mee voor mensen die minder financieel redzaam of zelfstandig zijn. Daarbij kan iedereen te maken kan krijgen met een life event (overlijden, ziekte, scheiding, ontslag, geboorte etc.) waardoor een onbalans in de financiën snel kan ontstaan en je hulp heel goed kunt gebruiken.

Hoe doe ik dat?

Ik bied de helpende hand aan werkgevers en hun werknemers. Dit doe ik door middel van een workshop en/of bespaarcheck voor je werknemers. Blijkt dat een werknemer meer hulp nodig heeft, doordat hij een loonbeslag heeft, met concentratieproblemen en/of productieverlies kampt, dan start ik met de werknemer een coaching traject op. Kortom; de workshop en/of bespaarcheck is een waardevolle en goede investering in elke werknemer. Bovendien help ik je maatschappelijk verantwoord te ondernemen zodat jij als werkgever je kunt bezig houden met je eigen business.

Mijn persoonlijke kenmerken

Positief, enthousiast, integer, empathisch, creatief, persoonlijk, doortastend, ondernemend en houd van samenwerken (met humor) en elkaar versterken!

Mijn doel?

WIN-WIN situatie creëren !

Ik wil een waardevolle bijdrage leveren en ga voor een WIN-WIN situatie. Ik help je bewust omgaan met je financiën en ook met jezelf. We werken samen aan duurzame, gezonde en geld besparende tips waarbij we elkaar ondersteunen en waarmee we wederzijdse bewustwording creëren.

Er is toch niets mooier om elkaar de helpende hand te bieden! En de schaamte voor geldzorgen te vervangen door begrip,  zonder vooroordelen te hebben naar elkaar.

Dit alles leidt tot een gemotiveerde, productieve, lichamelijk en psychisch gezonde, betrokken en gelukkige medewerker. Maar ook niet te vergeten een blije werkgever!

Ook als particulier of zzp’er kun je mij uiteraard benaderen.

Mijn missie:

Werken naar een schuldenvrij Twente en dat kinderen en volwassenen kunnen sparen tegen minimaal 4% rente!