06-17964713

Samenwerking

Samenwerken

is elkaar versterken!

De plannen die ik tot uitvoer wilde brengen bij bedrijven waren best groot. Als zzp’er ben je best kwetsbaar. Ook vond en vind ik het leuk om met iemand te sparren. Dan pak je de telefoon en ga je eens wat budgetcoaches bellen. Bij Hetty was er gelijk die klik! Samen werden we steeds enthousiaster om dit groeiende maatschappelijke probleem aan te pakken. Allebei zagen we het nut dat samenwerken elkaar versterken is. Vanaf dat moment zijn we samen aan de slag gegaan. We zijn er klaar voor om de bedrijven en hun werknemers met open armen te ontvangen.

 

 

 

Hetty Wooldrik

Ik wil je heel graag voorstellen aan!

Jarenlang heb ik met mijn eigen administratiekantoor MKB-ondernemers ondersteund met advies en boekhoudkundige werkzaamheden. Daarnaast heb ik samen met mijn man een transportbedrijf. 18 jaar geleden heb ik zelf de werkschoenen aangetrokken, het groot rijbewijs gehaald en ben op de vrachtwagen gestapt. Dit was voor mij een echt feestje.
Toch kriebelde er nog iets, maar wat dan?
Ik kwam in aanraking met ondernemers en werknemers die geen overzicht meer hadden in hun financiën. Ik ontdekte hoeveel voldoening het geeft om mensen te helpen met hun administratieve en financiële problemen.
Ik ben de opleiding budget coaching en schuldhulpverlening gaan volgen en sta geregistreerd in Kiwa register (NEN 8048).