06-17964713

Referenties

Budget Coaching Trajecten:

Al jarenlang is een werknemer klant bij de Stadsbank. Daar valt hij onder budgetbeheer en heeft hij een rekening. Toch heeft hij al  jarenlang loonbeslagen en gaat hij niet vooruit,  echter alleen maar achteruit. Hij heeft een forse schuld en het is zelfs zover dat wanneer hij niet betaald, hij door de politie van bed wordt gelicht.  Met twee grote tassen ongeopende enveloppen (voornamelijk belasting, CJIB  en deurwaardersenveloppen) hebben we samen de post geopend. Als eerste tref je de meest belangrijke maatregelen en gaat bellen met de schuldeisende partijen om regelingen te treffen of uitstel te vragen. Ondertussen heb ik de inkomsten en uitgaven op een rij gezet en gekeken waar ik kon besparen. Eveneens heb ik de beslagvrije voet gecheckt. Dit klopte niet en ik heb doorgegeven aan de deurwaarders.  In samenwerking  (en in overleg) met de werknemer en de  werkgever,  hebben we in vorm van een lening ervoor gezorgd dat de loonbeslagen zo spoedig mogelijk konden worden opgeheven, zodat zijn vaste lasten niet verder in het gedrang zouden komen. De lening heeft de werknemer zeer spoedig weten terug te betalen, door dit met extra overuren  af te lossen. Al met al heeft hij er 2 jaar over gedaan om van een forse schuld af te komen! Hoe trots kan en mag je op jezelf zijn en hoe trots ben ik op hem! Samen zijn we naar de bank gegaan om daar een spaarrekening te openen. En of het stoppen met roken ook nog is gelukt…….wordt vervolgd….

Hoe bijzonder en mooi is hier het vertrouwen van de werkgever naar de werknemer. En wat een loyaliteit ontstaat er bij de werknemer naar de werkgever. De opluchting van de werknemer dat er weer toekomst  is zonder stress  en loonbeslagen. Een stukje vrijheid terug.

Werknemer De Ster Bedrijfsdiensten

 

Wij hebben Marly leren kennen toen zij zich meldde als begeleider van 2 werknemers met schulden.

We waren blij en verrast met de voortvarende wijze waarop zij de problematiek heeft aangepakt.

Balancerend tussen de belangen van werknemer, werkgever en schuldeiser zocht zij naar oplossingen. Dit tot tevredenheid van alle betrokken partijen.

Werkgever De Ster Bedrijfsdiensten

 

Gezellig gezin waarbij vader ontslag (salesmanager met basissalaris en extra bonus bij verkoop) krijgt. Het gezin blijft doorgaan op oude voet. Dagelijks even voor het avondeten boodschappen halen bij de supermarkt om de hoek. En zaterdag gezellig de stad in om te shoppen, soms een terrasje en hapje eten erbij. Leuk! Maar door het inleveren van het salaris (en de bonus die sowieso al was komen te vervallen) kwam er een kink in de kabel. Dit kon zo niet doorgaan. Eerst ben ik samen met hun koopgedrag  doorgenomen. Maar ook de hypotheek grondig onder de loep laten nemen, want hoe zat het ook allemaal alweer. Sparen voor de kinderen ging prima, alleen voor henzelf niet meer.  Vervolgens is de partner fulltime gaan werken en is vader zijn droom gevolgd als zelfstandig ondernemer. Ze zien de toekomst met vertrouwen tegemoet .

Particulier

 

 

Na helemaal schuldenvrij te zijn kwam er toch weer een kink in de kabel. Helaas weer een loonbeslag. De grootste boosdoener was de motor die in de stalling stond, kenteken geschorst maar  inmiddels het schorsingstermijn is overgeschreden. Dus vergeten te verzekeren, en de ene boete na de andere boete van het RDW. Samen gauw de draad weer opgepakt bij deze klant en direct actie ondernomen door met deurwaarders en  belastingdienst regeling te treffen. Er is weer overzicht en een positief vooruitzicht maar klant geeft nu uit zichzelf aan dat het zo niet langer kan. Hij denkt na over een bewindvoering.

Particulier

Bespaarcheck:

Marly we vinden het top dat je voor jezelf bent begonnen.

Zo kunnen wij steeds gebruik blijven maken van jouw goede kennis en ervaringen omtrent de digitale financiële rompslomp. De jaarlijkse terugkerende curatele, hadden we samen in een mum klaar. Geweldig bedankt.

Martina Homma Stamsnijder

 

 

 

Marly heeft mij geholpen na de scheiding. Het was fijn te ervaren hoe snel mijn inkomsten en uitgaven helder werden en wat er nog mogelijk was voor het aankopen van een nieuwe woning . Verder denk je dat je met een FNV collectief goedkoop uit  bent bij een verzekeraar. Maar dit was dus helemaal niet zo, o.a. mijn autoverzekering  bleek elders tientallen euro’s goedkoper per maand. Ook de ziektekostenverzekering heeft ze helemaal onder de loep genomen, want wat heb ik nu eigenlijk echt nodig.  Dit leverde een fikse besparing op.

Particulier

 

 

Wat verfrissend  zo’n bespaarcheck. Heerlijk dat we nu echt inzicht hebben, het geeft zoveel rust. Dankzij de vele tips op  o.a. de energiemaatschappij, abonnementen, onze verzekeringen en hypotheek, hebben we veel kunnen besparen.  Het gespaarde bedrag  hebben we opzij gezet  voor onze droom; een nieuw tuinhuisje!

Particulier

 

 

Nooit geweten, maar dankzij Marly wel, dat er zoveel te besparen valt op je zorgverzekering. Het is echt zinvol om dit jaarlijks even onder de loep, te nemen aangezien je voor verrassende kosten kunt komen te staan. In ons geval heeft de verandering van zorgverzekering veel bespaard i.v.m. orthodontiekosten. Verder is het ook een fijne gedachte en een fijn gevoel, dat iemand met je meekijkt en meedenkt, en onafhankelijk is.

Particulier